اهمیت «غذا» در گردشگری براساس تجربه شکست در کشورهای آسیایی
مدیرعامل گروه هتلهای ایرانگردی و جهانگردی گفت: بازوی سوم صنعت گردشگری “غذا” است؛ از تهیه غذا تا توزیع و سرو آن برای گردشگر. باید در هتلها و رستورانهای ما غذاهای سنتی بیشتری سرو شود. بهداشت و سلامت غذا هم بسیار اهمیت دارد.
…
…
اهمیت «غذا» در گردشگری براساس تجربه شکست در کشورهای آسیایی
مدیرعامل گروه هتلهای ایرانگردی و جهانگردی گفت: بازوی سوم صنعت گردشگری “غذا” است؛ از تهیه غذا تا توزیع و سرو آن برای گردشگر. باید در هتلها و رستورانهای ما غذاهای سنتی بیشتری سرو شود. بهداشت و سلامت غذا هم بسیار اهمیت دارد.
…
…
اهمیت «غذا» در گردشگری براساس تجربه شکست در کشورهای آسیایی